top of page

Подршка за купце

100% Сигурно наручивање

 

Књиге и часописи Уредника Заветина можете једноставно  поручити. Прегледајте странице: препоручених и доступних издања.

 

Ново у Мобилној књижари писаца

Аукција

 

Изаберите наслов и број примерака. Књиге поручите маилом путем контакт обрасца.
Молимо да у маил поруци обавезно унесете ваш контакт телефон.Ми ћемо Вам што брже одговорити имамо ли или не, и колико кошта издање за које сте заинтересовани. Ви онда шаљете новац  преко Western Uniona  Уреднику Заветина (и при том је обавезно да наведете и control number) и вашу тачну адресу, на коју треба да вам пошаљемо поручене књиге или часописе.  Поручиоци из Србије шаљу новац уобичајеном поштанском упутницом.

Ви уз малопродајну цену плаћате и поштанске трошкове, који су различити за Србију, и све друге земље света. Поруџбине шаљемо као штампане ствари, препорученом поштом.

 

Достава & испорука

 

Поручене књиге, или часописе, Уредника Заветина, шаљемо дан касније након што стигне Ваш новац преко Western Uniona  на адресу  Мирослав Лукић ... ( адреса је на контакт страни) , или поштанском упутницом  (за Србију) .

​

 
 
Цене.Лаки повратак

 

Дате су  праве цене књига и часописа и малопродајне. Малопродајне су - прецртане. Оне важе за Србију, плус  пошт. трошкови. У случају да добијете примерке  књиге или часописа који су  оштећени, шаљемо вам нови исправан примеракПраћење ваше поруџбине

 

Поруџбине шаљемо као штампане ствари, препорученом поштом. 

 

Гаранција повраћаја новца

 

Ако не добијете  наручени, плаћени примерак - књиге или часописа, враћамо вам ваш новац, уколико је била грешка наша као пошиљаоца, а не поште.

Мала књижара Сазвежђа З

Све је почело у Малој књижари „Сазвежђа З“, у којој можете понешто и да  купите, ма где се тренутно налазили на планети Земљи. Књига је боља од пилула: „Ако могу музика, мириси, кристали, зашто не би могла да лечи и реч?Или, барем, добра реч – она из књиге? Са том идејом група енглеских интелектуалаца отворила је у Лондону књижару специјализовану за „библиотерапију““. „Заветине“ не помаже држава, финансирамо се од продаје штампаних на папиру издања и часописа „Заветина“, директних куповина од „Заветина“, и донација солидарности. Донације солидарности се примају од појединаца, индивидуа, или организација, или фондација, које потпомажу непрофитно издаваштво, преводилаштво и повезивање писаца различитих националности, језика и култура. Примамо донације како од филантропа из Србије, тако и од свих других, са свих континената земаљских, увек истичући на нашим штампаним издањима, порекло донација. Уплата се врши једноставно. – Донатори из света новац шаљу искључиво преко Western Uniona на адресу: Miroslav Lukić, 11000 Beograd, Serbia, Serdar Janko Vukotić 1/13. Када пошаљете новац, пошаљите и број – controll number na adresu (налази се у обрасцу за контакт,  како бисмо у нашем одељењу  Western Uniona могли да подигнемо новац који сте нам послали, као и вашу праву, тачну адресу, на коју треба да Вам пошаљемо књиге, часопис, ЦД. Ми ћемо Вам одмах, чим примимо новац, послати поштом  књиге, часописе и друго што сте наручили…„Заветине“ верују у цео свет који је једна држава!  Пријатељи из Србије шаљу новац уобичајеном поштанском новчаном упутницом на адресу коју смо назначили.

 

 

Политика приватностиmiroslav7275@gmail.com

+381 65 30 06 950

 

 

 

 За све информације у вези књига или часописа можете да ме позовете на горњи број телефона или путем контакт формулара. Приватност загарантована: ваши подаци ни под којим условима неће бити доступни трећим лицима!

bottom of page